Снимка pexelsСтрува ни се, че стюардите и стюардесите имат проста работа

...
Снимка pexelsСтрува ни се, че стюардите и стюардесите имат проста работа
Коментари Харесай

Стюардеси си признаха, че си отмъщават тайно на грубияните в самолета

Снимка pexels

Струва ни се, че стюардите и стюардесите имат елементарна работа и това да са общителни с пасажерите просто им е в кръвта. Това, обаче, въобще не е правилно, написа " Дейли Стар ", представен от Блиц.

Екипажът освен би трябвало да обезпечи сигурността на борда, само че и да се погрижи всеки пасажер да получи приемливо обслужване.

Разбира се, като при всяка работа с клиенти, постоянно има хора, които отхвърлят да сътрудничат и да проявят схващане. Летенето на хиляди метри над земята не прави изключение.

Няколко салонни чиновници в самолетни компании разкриха, че постоянно си намират метод да отмъстят на груби пасажери, написа „ Дейли Стар “.

Бившата стюардеса Шон Катлийн, основала профила в Инсатграм “Passenger Shaming ”, където се разкриват непристойни действия на пасажери в самолети, показа своята загадка.

Тя изясни, че отмъщението постоянно е обвързвано с напитките, а тя самата си е изобретила собствен метод да го прави.

„ Взимам чаша и гребвам доста лед, по-късно наливам сода или сок, само че единствено колкото две лъжици “, споделя тя и прибавя, че назовава „ коктейла “ „ специалитет за задници “.

Тя твърди, че в никакъв случай не е слагала нещо в напитките, само че описа, че другите стюардеси също са намерили своя метод за възмездие. „ Никога не бих плюла в нечия чаша “, съобщи тя.



Преди това друга някогашна стюардеса – Манди Смит, показа в своята книга, че голям проблем на борда се оказва метеоризма на чиновниците.

Нейна колежка споделила: „ Да летиш толкоз доста часове, колкото го вършим ние, може да накара стомаха ти да се подуе като балон. Чувстваш се хато ходеща отходна яма и пърдиш като конен служител на реда “.



Естествено, това голямо количество газове няма по какъв начин да бъде арестувано: „ Пускаш го по пътеката на пасажерите. Наричаме го „ опрашване на реколтата “.

„ Убиформата ти вони на пръдня – назоваваме го „ мирис Боинг “, разкрива гнусните детайлности тя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР